Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Θέματα υγιεινής τροφίμων και δ...
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Θέματα υγιεινής τροφίμων και διατροφής /
Κύριος συγγραφέας:
Αλεξανδρόπουλος, Θωμάς Ε., 1957-
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
΄Ιων
Μορφή:
Βιβλίο
Έκδοση:
Αθήνα :
Ίων,
[1989].
Θέματα:
Public health
Nutrition.
Hygiene.
Food.
Τρόφιμα
>
Υγειονομικές απόψεις
Δημόσια υγεία
Υγιεινή
Διατροφή
Τροφή
>
Υγιεινολογικές απόψεις
Food safety
[Τρόφιμα
>
Ασφάλεια]
Τρόφιμα
>
Ποιότητα
Food
>
Quality
Food
>
Health aspects
Διατροφική θεραπεία
Diet therapy
Γαλακτοκομικά προϊόντα
>
Ποιοτικός έλεγχος
Dairy products
>
Quality control
Salmonellosis
Σαλμονέλωση
Nutrition
ΥΓΙΕΙΝΗ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Τρόφιμα
>
Υγιειονομικές απόψεις
Τροφή
Food
>
Analysis
Health
Food
>
Safety measures
Food handling
Υγιεινή
>
Διατροφή
>
613
Τεκμήρια
Περιγραφή
Πίνακας περιεχομένων
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Υγιεινή εργοστασίων επεξεργασίας τροφίμων/
ανά: Καραϊωάννογλου, Πρόδρομος Γ.
Έκδοση: (1986)
Food microbiology /
ανά: Adams, M. R.
Έκδοση: (2000)
Μεθοδολογία δειγματοληψίας : τεχνικές και εφαρμογές /
ανά: Δαμιανού, Χαράλαμπος Χ.
Έκδοση: (1992)
Κοινωνιολογία της σύγχρονης οικογένειας/
ανά: Μουσούρου, Λουκία Μ.
Έκδοση: (1993)
Χημεία περιβάλλοντος/
ανά: Κουϊμτζής, Θεμιστοκλής
Έκδοση: (1998)
×
Φορτώνει......