Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Elementary food science /
Λεπτομερής προβολή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Elementary food science /
Κύριος συγγραφέας:
Ronsivalli, Louis J.
Άλλοι συγγραφείς:
Vieira, Ernest R.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
New York :
Chapman and Hall,
1992
Έκδοση:
3rd ed.
Θέματα:
Food handling
Food industry and trade
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Elementary food science /
ανά: Vieira, Ernest R.
Έκδοση: (1996)
Introduction to food science /
ανά: Parker, R. O.
Έκδοση: (2003)
Food safety services /
Έκδοση: (1981)
Essentials of food sanitation /
ανά: Marriott, Norman G.
Έκδοση: (1997)
Migration from food contact materials /
Έκδοση: (1996)
×
Φορτώνει......