Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Fremdstoffe in Lebensmitteln :
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Fremdstoffe in Lebensmitteln : mit besonderer beruckischtigung der konservierung in tabellenforminger anordung /
Κύριος συγγραφέας:
Souci, S. W.
Άλλοι συγγραφείς:
Mergenthaler, Eugen
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
German
Έκδοση:
Munchen :
J. F. Bergmann,
1958
Θέματα:
Food additives
Canning and preserving
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
A complete course in canning and related processes /
Έκδοση: (1996)
Processing and packaging of heat preserved foods /
Έκδοση: (1991)
Επεξεργασία της βιωσίμου ελαίας : ήτοι επεξεργασία και κονσερβοποίησις της πρασίνης ελαίας ισπανικού τύπου και των λοιπών τύπων ημεδαπής και αλλοδαπής ως επίσης επεξεργασία και κονσερβοποίησις των μαύρων ελαιών /
ανά: Κολιόπουλος, Θεοφάνης Δ
Έκδοση: (1966)
The possibilities for industrial canning of fruits and vegetables in the Middle East /
ανά: Hemaidan, Nassib M
Έκδοση: (1957)
L' implantation de la Libby en Bas Rhone-Languedoc : exemple de quasi-integration capitaliste en agriculture /
ανά: Pernet, Francois
Έκδοση: (1967)
×
Φορτώνει......