Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Επεξεργασία της βιωσίμου ελαία...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Επεξεργασία της βιωσίμου ελαίας : ήτοι επεξεργασία και κονσερβοποίησις της πρασίνης ελαίας ισπανικού τύπου και των λοιπών τύπων ημεδαπής και αλλοδαπής ως επίσης επεξεργασία και κονσερβοποίησις των μαύρων ελαιών /
Κύριος συγγραφέας:
Κολιόπουλος, Θεοφάνης Δ
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Αθήναι :
[χ.ό.],
1966
Θέματα:
Olive industry and trade
Food conservation
>
Greece
Canning and preserving
>
Greece
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Ελαίας οικήματα
ανά: Δήσιου, Σοφία, κ.ά.
Έκδοση: (2015)
A complete course in canning and related processes /
Έκδοση: (1996)
Processing and packaging of heat preserved foods /
Έκδοση: (1991)
Επεξεργασία και συντήρηση τροφίμων /
ανά: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Έκδοση: (2004)
Fremdstoffe in Lebensmitteln : mit besonderer beruckischtigung der konservierung in tabellenforminger anordung /
ανά: Souci, S. W.
Έκδοση: (1958)
×
Φορτώνει......