Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Aseptic processing of foods co...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Aseptic processing of foods containing solid particulates /
Κύριος συγγραφέας:
Sastry, Sudhir Kartikeya, 1952-
Άλλοι συγγραφείς:
Cornelius, Bill D.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
New York :
Wiley,
c2002
Θέματα:
Food
>
Preservation
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Aseptic processing and packaging of particulate foods/
Έκδοση: (1993)
Aseptic processing and packaging of food products /
ανά: Holdsworth, S. D
Έκδοση: (1992)
Continuous thermal processing of foods : pasteurization and UHT sterilization /
ανά: Lewis, Michael John, 1949-
Έκδοση: (2000)
Physical principles of food preservation
ανά: Karel, Marcus
Έκδοση: (1975)
Food irradiation a guidebook /
ανά: Satin, Morton
Έκδοση: (1996)
×
Φορτώνει......