Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Κινητική μελέτη επίδρασης της...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Κινητική μελέτη επίδρασης της υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης στη δραστικότητα αμινοπεπτιδάσων L. bulgaricus για ωρίμανση φέτας /
Κύριος συγγραφέας:
Γιάννογλου, Μαριάννα
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Άλλοι συγγραφείς:
Ταούκης, Πέτρος
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Μελέτη της επίδρασης της υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης στα χαρακτηριστικά και σε παράγοντες ωρίμανσης λευκού τυριού τύπου Φέτας.
ανά: Καρρά, Ζωή, κ.ά.
Έκδοση: (2016)
Κινητική μελέτη επίδρασης υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης και θερμοκρασίας στην πηκτινομεθυλεστεράση λωτού /
ανά: Αψερίδης, Ιωάννης
Κινητική μελέτη επίδρασης υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης και θερμοκρασίας στην πηκτινομεθυλεστέραση πορτοκαλοχυμού /
ανά: Γαλανού, Ε
Μελέτη της επίδρασης της διεργασίας υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης σε πρωτεολυτικά ένζυμα τροφίμων /
ανά: Κατσαρός, Γεώργιος Ι
Επεξεργασία της υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης : μελέτη απενεργοποίησης πηκτινομεθυλεστεράσης σε χυμό από σαγκουίνι και βερίκοκο /
ανά: Σιντόση, Βασιλική
×
Φορτώνει......