Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Προβιοτικό παγωτό γιαούρτι. Επ...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Προβιοτικό παγωτό γιαούρτι. Επίδραση υποκατάστατων λιπαρών στίς ιδιότητες του προϊόντος /
Κύριος συγγραφέας:
Κάντα, Αννα
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Άλλοι συγγραφείς:
Τζιά, Κωνσταντίνα
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Προβιοτικό γιαούρτι παγωτό : επίδραση υδροκολλοειδών στις ιδιότητες του προϊόντος /
ανά: Λυρώνη, Ελένη
Προβιοτικό και συμβατικό γιαούρτι παγωτό με γλυκαντικό με βάση τη στέβια
ανά: Βογδάνη, Αικατερίνη, κ.ά.
Έκδοση: (2015)
Μελέτη υποκατάστασης ζάχαρης και λιπαρών στις ιδιότητες του κέικ /
ανά: Χαρίτογλου, Χρυσή
Μελέτη ιδιοτήτων φυτικών λιπαρών υλών και εφαρμογή τους σε παγωτό /
ανά: Γιαννοπούλου, Καλλιόπη
Επίδραση υδρογόνου στις μηχανικές ιδιότητες του ορείχαλκου /
ανά: Κοτσώνης, Γεώργιος
×
Φορτώνει......