Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Αποθήκευση τροφίμων :...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Αποθήκευση τροφίμων : σχεδιασμός και διαχείριση αποθήκης τροφίμων /
Κύριος συγγραφέας:
Παπαδάκη, Στυλιανή Κ
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Άλλοι συγγραφείς:
Τζιά, Κωνσταντίνα
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Σχεδιασμός βιομηχανίας τροφίμων /
ανά: Ανέστη, Αναστασία
Ανάλυση τροφίμων : αρχές και μέθοδοι /
ανά: Πολυχρονιάδου-Αληχανίδου, Α.
Έκδοση: (1996)
Διαχείριση κερδών στον κλάδο τροφίμων
ανά: Δήμου, Λεωνίδας, κ.ά.
Έκδοση: (2018)
Ασφάλεια τροφίμων : εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
ανά: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Έκδοση: (2001)
Χημεία τροφίμων/
ανά: Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
Έκδοση: (1997)
×
Φορτώνει......