Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Μελέτη της θερμοοξειδωτικής αλ...
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Μελέτη της θερμοοξειδωτικής αλλοίωσης των ελαίων και της επίδρασης φυσικών αντιοξειδωτικών κατά το τηγάνισμα τροφίμων /
Κύριος συγγραφέας:
Χούχουλα, Δήμητρα Π
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Άλλοι συγγραφείς:
Ωραιοπούλου, Βασιλική Γ
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Μελέτη της δράσης φυσικών αντιοξειδωτικών σε γαλακτώματα /
ανά: Χριστόγερου, Ζωή Κ
Μελέτη επίδρασης αντιοξειδωτικών προσθέτων σε βιοντήζελ
ανά: Αντωνίου, Σταυρούλα Σ., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Μεταβολή ιδιοτήτων λιπαρών σωμάτων κατά το τηγάνισμα και τη θέρμανση με μικροκύματα /
ανά: Κουτσολουκά, Αννα Η
Ενζυμική σύνθεση ακυλιωμένων παραγώγων φυσικών αντιοξειδωτικών σε μη συμβατικά συστήματα : αξιολόγηση της βιολογικής και αντιοξειδωτικής τους δράσης /
ανά: Μέλλου, Φωτεινή
Μελέτη της επίδρασης της διεργασίας υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης σε πρωτεολυτικά ένζυμα τροφίμων /
ανά: Κατσαρός, Γεώργιος Ι
×
Φορτώνει......