Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Μελέτη της επίδρασης της υπερυ...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Μελέτη της επίδρασης της υπερυψηλής υδραστατικής πίεσης στη διατηρησιμότητα πορτοκαλοχυμού Navel /
Κύριος συγγραφέας:
Μιχαλακάκη, Αγγελική
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Άλλοι συγγραφείς:
Ταούκης, Πέτρος
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Παραλαβή γλυκοζυλοτρανσφεράσης λιμονοειδών από εσπεριδοειδή και μελέτη της επίδρασης της υπερυψηλής πίεσης στη δραστικότητα της με εφαρμογή την ενζυμική αποπίκρανση πορτοκαλοχυμού
ανά: Στροφύλλας, Μάρκος, κ.ά.
Έκδοση: (2015)
Μελέτη της εφαρμογής της μεθόδου της υπερυψηλής υδραστατικής πίεσης σε νωπό φιλέτο λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας : επίδραση στην ποιότητα και τη διατηρησιμότητα του προϊόντος /
ανά: Φραγκόπουλος, Αναστάσιος
Κινητική μελέτη επίδρασης υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης και θερμοκρασίας στην πηκτινομεθυλεστέραση πορτοκαλοχυμού /
ανά: Γαλανού, Ε
Μελέτη της επίδρασης της διεργασίας υπερυψηλής πίεσης στην ποιότητα και τη διατηρησιμότητα έτοιμων προς κατανάλωση προϊόντων με βάση γαλακτώματα μαγιονέζας
ανά: Σπηλιοπούλου, Άννα, κ.ά.
Έκδοση: (2016)
Μελέτη της επίδρασης της υπερυψηλής πίεσης σε υπερβιοτικούς μικροοργανισμούς /
ανά: Κονδύλη, Αλεξάνδρα
×
Φορτώνει......