Οινοποιείο στην Αχαΐα /

[Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται παγκοσμίως μεγάλη αύξηση του οινοτουρισμού. Η Ελλάδα αν και παράγει προϊόν υψηλής ποιότητας, δεν διαθέτει πολλά οινοποιεία άρτια βιομηχανικά και αρχιτεκτονικά για να δικαιολογήσουν έντονη εισροή τουριστών αλλά και περαιτέρω διαφήμισης του ελληνικού κρασιού στο εξωτε...

Πλήρης περιγραφή

Κύριος συγγραφέας: Καραντζαβέλου, Γλυκερία
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Αρχιτεκτόνων. Τομέας Συνθέσεων Τεχνολογικής Αιχμής
Άλλοι συγγραφείς: Κωνσταντινίδη, Ιωάννα
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
Θέματα: