Σχεδιάζοντας ένα οινοποιείο /

[Πρόκειται για την μελέτη των οινοποιητικών διαδικασιών σε συνάρτηση με τους χώρους που τις στεγάζουν. Με βάση τα διάφορα στάδια παραγωγής του κρασιού προκύπτει μια τυποποίηση των χώρων του οινοποιείου. Σε δεύτερο επίπεδο αναζητήθηκε η ποιότητα που πρέπει να έχει κάθε ένας από αυτούς τους χώρους , κ...

Πλήρης περιγραφή

Κύριος συγγραφέας: Καραντζαβέλου, Γλυκερία
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Αρχιτεκτόνων. Τομέας Συνθέσεων Τεχνολογικής Αιχμής
Άλλοι συγγραφείς: Κωνσταντινίδη, Ιωάννα
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
Θέματα: