Σχεδιάζοντας ένα οινοποιείο - Καραντζαβέλου, Γλυκερία
[Πρόκειται για την μελέτη των οινοποιητικών διαδικασιών σε συνάρτηση με τους χώρους που τις στεγάζουν. Με βάση τα διάφορα στάδια παραγωγής του κρασιού προκύπτει μια τυποποίηση των χώρων του οινοποιείου. Σε δεύτερο επίπεδο αναζητήθηκε η ποιότητα που πρέπει να έχει κάθε ένας από αυτούς τους χώρους , καθώς και η σχέση μεταξύ τους, ώστε το σύστημα που οργανώνουν να έχει την βέλτιστη λειτουργική και αισθητική απόδοση. Το τελευταίο κομμάτι της εργασίας περιέχει παραδείγματα οινοποιείων από όλο τον κόσμο, τα οποία απαντούν σε όλα τα ζητήματα που προκύπτουν κατά τον σχεδιασμό τους, και στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν συντελέσει στην εξέλιξη της οινοποιητικής παράδοσης.]