Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Applications of fluidisation i...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Applications of fluidisation in food processing /
Κύριος συγγραφέας:
Smith, P. G. 1954-
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Oxford:
Blackwell Science,
c2007
Θέματα:
Fluidization
Fluid dynamics
Food industry and trade
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Food engineering and process applications /
Έκδοση: (1986)
Introduction to food process engineering /
ανά: Smith, P. G.
Έκδοση: (2003)
Food processing technology : principles and practice /
ανά: Fellows, P
Έκδοση: (2000)
Measurement and control in food processing /
ανά: Bhuyan, Manabendra
Έκδοση: (2007)
Food processing technology : principles and practice /
ανά: Fellows, P. 1953-
Έκδοση: (1996)
×
Φορτώνει......