Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Food :
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Food : the history of taste /
Άλλοι συγγραφείς:
Freedman, Paul
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London :
Thames & Hudson,
c2007
Θέματα:
Food habits
Food
>
History
Gastronomy
>
History
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Food choice, acceptance and consumption /
Έκδοση: (1996)
Feeding and the texture of food /
Έκδοση: (1991)
Optimising sweet taste in foods /
Έκδοση: (2006)
Functional foods and biotechnology /
Έκδοση: (2007)
Packaging for nonthermal processing of food/
Έκδοση: (2007)
×
Φορτώνει......