Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Στρατηγικές μείωσης διοξειδίου...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Στρατηγικές μείωσης διοξειδίου του άνθρακα (CO2) στην Ελλάδα /
Κύριος συγγραφέας:
Αποστολόπουλος, Χρήστος
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών
Άλλοι συγγραφείς:
Σαγιά, Αθηνά
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Μεθοδολογία Αξιολόγησης Ανθρακικού Αποτυπώματος Ξενοδοχειακών Υποδομών Περιοχής και Στρατηγικές Μείωσης των Ρύπων Διοξειδίου του Άνθρακα
ανά: Πιερή, Στέλλα Παναγιώτα, κ.ά.
Έκδοση: (2015)
Αποτίμηση εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO2) σε σταθμό εμπορευματοκιβωτίων
ανά: Ροδίτης Ευάγγελος Ε., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Διαμόρφωση περιβαλλοντικής πολιτικής μείωσης εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στην ελληνική βιομηχανία με πολυκριτηριακή προσέγγιση /
ανά: Καρμέντζα, Ειρήνη Θ
Σχεδιασμός και μελέτη μείωσης του αποτυπώματος διοξειδίου του άνθρακα ξενοδοχειακής μονάδας στο Π. Φάληρο
ανά: Ζαφειράτου, Ελένη Σ., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Αποτύπωση εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στα στάδια της παραγωγικής αλυσίδας της βιομηχανίας αλεύρων και ζαχαροπλαστικής. Μέθοδοι μείωσης του αποτυπώματος άνθρακα σε προϊόντα της βιομηχανίας τροφίμων.
ανά: Κουμουτσάκου, Μαρίνα, κ.ά.
Έκδοση: (2015)
×
Φορτώνει......