Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Απορρόφηση λιπαρού στα σνάκς π...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Απορρόφηση λιπαρού στα σνάκς πατάτας <<PRINGLES>> : ανάλυση παραγόντων που την επηρεάζουν /
Κύριος συγγραφέας:
Κρεμαλή, Ζαχαρένια
Συλλογικό Έργο:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Ανάλυσης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων
,
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Άλλοι συγγραφείς:
Μαρούλης, Ζαχαρίας Β., 1957-
,
Ωραιοπούλου, Βασιλική Γ
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Διασφάλιση ποιότητας κια ασφάλειας (HACCP) προϊόντων πατάτας /
ανά: Βορριά, Ευανθία
Υδατικό αποτύπωμα καλλιέργειας πατάτας στην Κύπρο
ανά: Γεωργίου, Δέσποινα, κ.ά.
Έκδοση: (2015)
Μελέτη ιδιοτήτων προϊόντων αρτοποιίας εμπλουτισμένων με λειτουργικά συστατικά και υποκατάστατα λιπαρού ή ζάχαρης
ανά: Ψιμούλη, Βασιλική, κ.ά.
Έκδοση: (2015)
Διερεύνηση παραγόντων που επηρεάζουν την αξιοπιστία αποτελεσμάτων μετρήσεων με ένα 3D-LDA σύστημα /
ανά: Σεραφίγκος, Χρήστος Β
Διερεύνηση παραγόντων που επηρεάζουν την γεωμετρική ακρίβεια της ψηφιακής ορθοφωτογραφίας και τρόποι ελέγχου αυτής /
ανά: Κασιμοπούλου, Κωνσταντίνα
×
Φορτώνει......