Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Μελέτη χρόνου ζωής αρτοσκευασμ...
Λεπτομερής προβολή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Μελέτη χρόνου ζωής αρτοσκευασμάτων : ψωμί /
Κύριος συγγραφέας:
Αραζού, Στυλιανή
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Άλλοι συγγραφείς:
Ντούλια, Δανάη
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Μελέτη χρόνου αρτοσκευασμάτων /
ανά: Μακρή, Παναγιώτα - Κωνσταντίνα
Μελέτη παρασκευής αρτοσκευασμάτων από κατεψυγμένο ζυμάρι, με χρήση πρωτεϊνικών προϊόντων /
ανά: Βαϊτση, Σοφία
Μελέτη υδρολυτικής αποικοδόμησης πολυ(γαλακτικού οξέος) και χρήση κατάλληλων προσθέτων σταθεροποίησης για εφαρμογές μεγάλου χρόνου ζωής
ανά: Ζωτιάδης, Χρήστος, κ.ά.
Έκδοση: (2017)
Παραγωγή αρτοσκευασμάτων ελεύθερων γλουτένης /
ανά: Σαμπάνης, Δημήτριος
Μελέτη παρασκευής αρτοσκευασμάτων από κατεψυγμένο και προψημένο ζυμάρι, με χρήση προσθετικών υλικών /
ανά: Σαρίδου, Μαρία-Δέσποινα
×
Φορτώνει......