Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Μελέτη χρόνου αρτοσκευασμάτων...
  • Τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Μελέτη χρόνου αρτοσκευασμάτων /

Κύριος συγγραφέας: Μακρή, Παναγιώτα - Κωνσταντίνα
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Άλλοι συγγραφείς: Ντούλια, Δανάη
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Μελέτη χρόνου ζωής αρτοσκευασμάτων : ψωμί /
    ανά: Αραζού, Στυλιανή
  • Μελέτη παρασκευής αρτοσκευασμάτων από κατεψυγμένο ζυμάρι, με χρήση πρωτεϊνικών προϊόντων /
    ανά: Βαϊτση, Σοφία
  • Παραγωγή αρτοσκευασμάτων ελεύθερων γλουτένης /
    ανά: Σαμπάνης, Δημήτριος
  • Μελέτη παρασκευής αρτοσκευασμάτων από κατεψυγμένο και προψημένο ζυμάρι, με χρήση προσθετικών υλικών /
    ανά: Σαρίδου, Μαρία-Δέσποινα
  • Παραγωγή αρτοσκευασμάτων απο κατεψυγμένο ζυμάρι /
    ανά: Γιάννου, Βιργινία

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_bhr4rc5i1j60pm94dmp1f5sgs5