Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Encyclopedia of food science a...
Λεπτομερής προβολή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Encyclopedia of food science and technology /
Άλλοι συγγραφείς:
Francis, Frederick J.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
New York :
John Wiley & Sons, Inc.,
c2000
Έκδοση:
2nd ed.
Θέματα:
Food industry and trade
>
Encyclopedias
Food technology
>
Encyclopedias
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Encyclopedia of food science and technology /
Έκδοση: (1992)
Encyclopedia of science and technology /
Έκδοση: (2001)
Philip's science & technology encyclopedia /
Έκδοση: (1999)
McGraw-Hill encyclopedia of science and technology .
Έκδοση: (1960)
McGraw-Hill encyclopedia of science and technology.
Έκδοση: (2002)
×
Φορτώνει......