Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Handbook of enology.
Λεπτομερής προβολή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Handbook of enology.
Άλλοι συγγραφείς:
Ribereau-Gayon, Pascal
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Chichester :
John Wiley and Sons, Ltd,
c2000
Θέματα:
Wine and wine making
>
Handbooks, manuals, etc
Wine and wine making
>
Handbooks, manuals, etc.
Wine and wine making
>
Microbiology
>
Handbooks, manuals, etc.
Wine and wine making
>
Chemistry
>
Handbooks, manuals, etc.
Τεκμήρια
Περιγραφή
Πίνακας περιεχομένων
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
The microbiology of wine and vinifications /
Έκδοση: (2000)
The chemistry of wine stabilization and treatments /
Έκδοση: (2000)
Wine microbiology /
ανά: Fugelsang, K. C.
Έκδοση: (1997)
The Illustrated greek wine book /
ανά: Μάνεσσης, Νίκος
Έκδοση: (2000)
Wine analysis and production /
Έκδοση: (1995)
×
Φορτώνει......