Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Common fragrance and flavor ma...
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Common fragrance and flavor materials : preparation, properties and uses /
Κύριος συγγραφέας:
Bauer, Kurt
Άλλοι συγγραφείς:
Garbe, Dorothea
,
Surburg, Horst
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Weinheim :
Wiley-VCH,
c2001
Έκδοση:
4th ed., completely revised ed.
Θέματα:
Flavoring essences
Essences and essential oils
Odors
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Common fragrance and flavor materials : preparation, properties and uses /
ανά: Bauer, Kurt
Έκδοση: (1997)
Bioprocess production of flavor, fragrance, and color ingredients /
Έκδοση: (1994)
Food flavorings /
Έκδοση: (1995)
Understanding natural flavors /
Έκδοση: (1994)
Source book of flavors /
Έκδοση: (1994)
×
Φορτώνει......