Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Fermentation and food safety /
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Fermentation and food safety /
Άλλοι συγγραφείς:
Adams, Martin R.
,
Nout, M. J. Robert
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Gaithersburg, MD. :
Aspen Publishers,
2001
Θέματα:
Fermented foods
Food industry and trade
>
Safety measures
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Food safety and food quality /
Έκδοση: (2001)
Food safety handbook /
ανά: Schmidt, Ronald H.
Έκδοση: (2003)
Microbiology of fermented foods
Έκδοση: (1998)
International standards for food safety /
Έκδοση: (2000)
Food safety and toxicity /
Έκδοση: (1997)
×
Φορτώνει......