Η γεύση της αρχιτεκτονικής /

[Πως τα πολιτισμικά και εθιμικά στοιχεία επηρεάζουν και διαμορφώνουν τη γεύση αλλά και το χώρο της κατοικίας. Γίνεται μια αναφορά στη σχέση κουζίνας τραπεζαρίας και πως αυτές χωροθετούνται και διαμορφώνονται με βάση τις κοινωνικές συνθήκες κάθε εποχής.]...

Πλήρης περιγραφή

Κύριος συγγραφέας: Παπαγιάννη, Μαρία
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Αρχιτεκτόνων. Τομέας Αρχιτεκτονικής Γλώσσας, Επικοινωνίας και Σχεδιασμού
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Αθήνα : [χ.ό.], 2004
Θέματα: