Η γεύση της αρχιτεκτονικής - Παπαγιάννη, Μαρία ([χ.ό.], 2004)
[Πως τα πολιτισμικά και εθιμικά στοιχεία επηρεάζουν και διαμορφώνουν τη γεύση αλλά και το χώρο της κατοικίας. Γίνεται μια αναφορά στη σχέση κουζίνας τραπεζαρίας και πως αυτές χωροθετούνται και διαμορφώνονται με βάση τις κοινωνικές συνθήκες κάθε εποχής.]