Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Food safety handbook /
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Food safety handbook /
Κύριος συγγραφέας:
Schmidt, Ronald H.
Άλλοι συγγραφείς:
Rodrick, Gary E.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Hoboken, NJ. :
John Wiley & Sons,
c2003
Θέματα:
Food industry and trade
>
Safety measures
Food industry and trade
>
Sanitation
Food industry and trade
>
safety measures
Food industry and trade
>
sanitation
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Fermentation and food safety /
Έκδοση: (2001)
International food safety handbook science, international regulation, and control /
Έκδοση: (1999)
Food safety and food quality /
Έκδοση: (2001)
International standards for food safety /
Έκδοση: (2000)
Sanitation for the food-preservation industries /
Έκδοση: (1952)
×
Φορτώνει......