Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Snack foods processing /
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Snack foods processing /
Άλλοι συγγραφείς:
Lusas, Raymond W.
,
Rooney, Lloyd W.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Boca Raton :
CRC Press,
c2001
Θέματα:
Snack foods
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Snack food /
Έκδοση: (1990)
Snack food technology /
ανά: Matz, Samuel A
Έκδοση: (1992)
Thermal technologies in food processing /
Έκδοση: (2001)
Journal of Food Processing and Preservation
Έκδοση: (1977)
Raw ingredient quality in processed foods : the influence of agricultural principles and practices /
Έκδοση: (2001)
×
Φορτώνει......