Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Επίδραση επεξεργασίας στα πτητ...
Λεπτομερής προβολή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Επίδραση επεξεργασίας στα πτητικά αρωματικά και γευστικά συστατικά χυμού πορτοκαλιού /
Κύριος συγγραφέας:
Οικονόμου, Σοφία
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Συγκριτική μελέτη της επίδρασης της θερμικής επεξεργασίας και της υπερυψηλής πίεσης στα αρωματικά συστατικά χυμού πορτοκαλιού
ανά: Μπαβέλα, Σταματίνα Δ., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Παραλαβή χιτίνης από απόβλητα επεξεργασίας γαρίδας και εφαρμογή της στη διαύγαση φυσικού χυμού πορτοκαλιού
ανά: Αρμακόλας, Ιωάννης Ε., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Επίδραση διεργασιών οινοποίησης στα φαινολικά συστατικά του οίνου
ανά: Μπιμπίλας, Ανδρέας, κ.ά.
Έκδοση: (2017)
Μελέτη της επίδρασης των διεργασιών παστερίωσης και αποπίκρανσης στις φυσικοχημικές παραμέτρους χυμού πορτοκαλιού NAVEL και διερεύνησης της ενζυμικής αποπίκρανσής του
ανά: Σαριδακη, Αγγελική Ε., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Επίδραση της μεθόδου ξήρανσης και εκχύλισης στα βιοδραστικά συστατικά του Ιπποφαούς
ανά: Κυριακοπούλου, Κωνσταντίνα Ε., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
×
Φορτώνει......