Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Baking science & technology /
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Baking science & technology /
Κύριος συγγραφέας:
Pyler, E. J.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Kansas City, MO. :
Sosland Publishing Company,
c1988
Έκδοση:
3rd ed.
Θέματα:
Baking
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Technology of the materials of baking /
ανά: Matz, Samuel A
Έκδοση: (1989)
Controlled baking : an introduction to controlled small scale commercial and experimental baking in North America /
ανά: Doerry, Wulf T
Έκδοση: (1995)
Baking problems solved /
ανά: Cauvain, Stanley
Έκδοση: (2001)
Baked products : science, technology and practice /
ανά: Cauvain, Stanley P.
Έκδοση: (2006)
Bakery products : science and technology /
Έκδοση: (2006)
×
Φορτώνει......