Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Κινητική μελέτη συστημάτων θερ...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Κινητική μελέτη συστημάτων θερμοάντοχων ξυλανασών ως χρονοθερμοκρασιακών ολοκληρωτών (ΤΤΙ) για τον έλεγχο θερμικών διεργασιών τροφίμων /
Κύριος συγγραφέας:
Γεροδήμος, Δήμος
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Μελέτη θερμοαντοχών ενζύμων ως χρονοθερμοκρασιακών ολοκληρωτών (ΤΤΙ) θερμικών διεργασιών τροφίμων /
ανά: Παναγιώτου, Γιάννης
Κινητική μελέτη θερμοαντοχής ξυλανάσης από Thermomyces Ianuginosus για το σχεδιασμό χρονοθερμοκρασιακών ολοκληρωτών (ΤΤΙ) με εφαρμογή σε θερμικές διεργασίες τροφίμων /
ανά: Ευσταθίου, Δημητρίου Ν.
Μελέτη της κινητικής απόκρισης Χρονοθερμοκρασιακών Δεικτών ΤΤΙ και εφαρμογή για τον έλεγχο ποιότητας ψυγμένων και κατεψυγμένων τροφίμων στη ψυκτική αλυσίδα
ανά: Λουκιανού, Μαργαρίτα Ν., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Κινητική μελέτη απόκρισης ενζυμικών και φωτοχημικών χρονοθερμοκρασιών ολοκληρωτών για τον έλεγχο της αλυσίδας κατεψυγμένων τροφίμων /
ανά: Τσατσαράγκου, Κλεοπάτρα
Έξυπνη συσκευασία για τη διαχείριση της ψυκτικής αλυσίδας ιχθυηρών: Κινητική μελέτη απόκρισης Χρονοθερμοκρασιακών Ολοκληρωτών (ΤΤΙ) και συσχέτιση με την ποιότητα και την παραγωγή ισταμίνης σε κέφαλο και τόνο
ανά: Παπαμιχαήλ, Ειρήνη, κ.ά.
Έκδοση: (2017)
×
Φορτώνει......