Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Fish as food /
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Fish as food /
Άλλοι συγγραφείς:
Borgstrom, Georg
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
New York :
Academic Press,
1965
Θέματα:
Fish as food
Τεκμήρια
Περιγραφή
Πίνακας περιεχομένων
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Fibre ropes for fishing gear /
ανά: Klust, Gerhard
Έκδοση: (1983)
Netting materials for fishing gear /
ανά: Klust, Gerhard
Έκδοση: (1982)
Fish chemoreception
Έκδοση: (1992)
Quality attributes and their measurement in meat, poultry and fish products /
Έκδοση: (1994)
The Canning of fish and meat /
Έκδοση: (1995)
×
Φορτώνει......