Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Genetic modification in the fo...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Genetic modification in the food industry : a strategy for food quality improvement /
Άλλοι συγγραφείς:
Roller, Sibel
,
Harlander, Susan
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London :
Blackie Academic & Professional,
1998
Θέματα:
Food
>
Biotechnology
Genetically modified foods
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Genetically engineered foods : are they safé you decide /
ανά: Ticciati, Laura
Έκδοση: (1998)
The chemistry and technology of food and food products /
Έκδοση: (1951)
Fundamentals of food biotechnology /
ανά: Lee, B. H.,
Έκδοση: (1996)
Biotechnology and food ingredients/
Έκδοση: (1991)
Functional foods and biotechnology /
Έκδοση: (2007)
×
Φορτώνει......