Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Raw ingredient quality in proc...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Raw ingredient quality in processed foods : the influence of agricultural principles and practices /
Άλλοι συγγραφείς:
Springett, Mark B
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Gaithersburg, MD. :
Aspen Publishers,
c2001
Θέματα:
Food industry and trade
Raw foods
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Processing and quality of foods /
Έκδοση: (1990)
Quality of fresh and processed foods /
Έκδοση: (2004)
Food processing technology : principles and practice /
ανά: Fellows, P
Έκδοση: (2000)
Food processing technology : principles and practice /
ανά: Fellows, P. 1953-
Έκδοση: (1996)
Food safety and food quality /
Έκδοση: (2001)
×
Φορτώνει......