Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Μελέτη θερμοφυσικών ιδιοτήτων...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Μελέτη θερμοφυσικών ιδιοτήτων φρούτων κατά την ξήρανση τους σε ρεύμα αέρα /
Κύριος συγγραφέας:
Βλαχοπαναγιώτου, Βασιλική
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Ανάλυσης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Επίδραση των θερμοφυσικών ιδιοτήτων τροφίμων και ποτών, στην ψύξη ή/και την κατάψυξή τους σε πολυδύναμους ψυκτικούς θαλάμους
ανά: Νικηφοράκης, Εμμανουήλ Γ., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Πειραματική μελέτη πεδίου ροής ταλαντούμενου πρίσματος τετραγωνικής διατομής εκτεθειμένου σε ρεύμα αέρα /
ανά: Παναγόπουλος, Βασίλειος
Πιέσεις-μετατοπίσεις-δυνάμεις αυτοταλαντούμενου κυλίνδρου σε ρεύμα αέρα, σε κατάσταση συντονισμού η όχι = Pressures-displacements-forces of a self oscillating cylinder in air stream at conditions of resonance or not /
ανά: Νικολακόπουλος, Πέτρος
Προτυποποίηση και υπολογιστική προσομοίωση των φαινομένων διάχυσης στη ξήρανση φρούτων
ανά: Σέμπου, Άλκηστις Π., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Ανάπτυξη βάσης δεδομένων σχετικά με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των τροφίμων κατά την ξήρανση : χρώμα /
ανά: Μπουλιώτης, Δημήτριος
×
Φορτώνει......