Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Υποκατάσταση των λιπαρών στα τ...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Υποκατάσταση των λιπαρών στα τρόφιμα /
Κύριος συγγραφέας:
Ζούλιας, Εμμανουήλ Ι
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Υποκατάσταση λιπαρών σε κέικ /
ανά: Μιχαήλ, Σάββας Π
Μελέτη υποκατάστασης λιπαρών ουσιών και σακχαρόζης σε προϊόντα αρτοποιϊας : μπισκότα /
ανά: Ζούλιας, Εμμανουήλ Ι
Υποκατάσταση λιπαρών και ζάχαρης σε κέϊκ /
ανά: Θελερίτη, Πανωραία Γ
Υποκατάσταση λιπαρών σε δείγματα σοκολάτας γάλακτος και βελτιστοποίηση των ιδιοτήτων τους
ανά: Αργυρίου, Ιωάννα, κ.ά.
Έκδοση: (2017)
Εφαρμογές νανοτεχνολογίας στα τρόφιμα /
ανά: Κατσίκη, Χριστίνα
×
Φορτώνει......