Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
New methods of food preservati...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
New methods of food preservation /
Άλλοι συγγραφείς:
Gould, G. W
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Gaithersburg, MD. :
An Aspen Publication,
c1999
Θέματα:
Food
>
Preservation
Food
>
Microbiology
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Advances in thermal and non-thermal food preservation/
Έκδοση: (2007)
Physical principles of food preservation
ανά: Karel, Marcus
Έκδοση: (1975)
Physical principles of food preservation/
ανά: Karel, Marcus
Έκδοση: (2003)
Food preservatives /
Έκδοση: (1991)
Food packaging and preservation /
Έκδοση: (1994)
×
Φορτώνει......