Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Physical chemistry of food pro...
Λεπτομερής προβολή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Physical chemistry of food processes / Fundamental aspects.
Άλλοι συγγραφείς:
Baianu, Ion C.
,
Pessen, Helmut
,
Kumosinski, Thomas F.
Μορφή:
Βιβλίο
Έκδοση:
New York :
Van Nostrand Reinhold,
c1992-1993
Θέματα:
Food
>
Composition
Food industry and trade
>
Quality control
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Physical properties of foods and food processing systems /
ανά: Lewis, Michael J
Έκδοση: (1996)
Food process monitoring systems /
Έκδοση: (1993)
Quality of fresh and processed foods /
Έκδοση: (2004)
Food process modelling /
Έκδοση: (2001)
Physical chemistry of foods /
Έκδοση: (1992)
×
Φορτώνει......