Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Έρευνα θεμάτων ψύχους /...
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Έρευνα θεμάτων ψύχους / Παράρτημα Α', Β', Γ'.
Συλλογικό Έργο:
Βασική Επιτροπή Πρωτογενούς Παραγωγής
,
Επιτροπή Ερεύνης και Οργανώσεως Οικονομικού Προγραμματισμού
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Αθήναι:
Επιτροπή Ερεύνης & Οργανώσεως Οικονομ. Προγραμματισμού,
1959
Θέματα:
Food
>
Cooling
Food
>
Preservation
>
Greece
Τεκμήρια
Περιγραφή
Πίνακας περιεχομένων
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Η βιομηχανία του ψύχους /
ανά: Βαγιανός, Ιωάννης Δ., 1916-
Χημεία-τεχνολογία και συντήρηση των τροφίμων /
ανά: Μπαλατσούρας, Γιώργος Δημ., 1925-
Έκδοση: (1990)
Επεξεργασία της βιωσίμου ελαίας : ήτοι επεξεργασία και κονσερβοποίησις της πρασίνης ελαίας ισπανικού τύπου και των λοιπών τύπων ημεδαπής και αλλοδαπής ως επίσης επεξεργασία και κονσερβοποίησις των μαύρων ελαιών /
ανά: Κολιόπουλος, Θεοφάνης Δ
Έκδοση: (1966)
Physical principles of food preservation
ανά: Karel, Marcus
Έκδοση: (1975)
Innovations in food processing /
ανά: Barbosa-Canovas, Gustavo V
Έκδοση: (2000)
×
Φορτώνει......