Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Characteristics of microbial p...
  • Περιγραφή
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Characteristics of microbial pathogens /

Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: International Commission on Microbiological Specifications for Foods
Μορφή: Βιβλίο
Έκδοση: London : Blackie Academic & Professional, 1996
Σειρά:Microorganisms in foods ; ; 5
Θέματα:
Food > Microbiology
Pathogenic microorganisms
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Microbial pathogens within aquifers : : principles and protocols /
    Έκδοση: (1998)
  • Microbial food poisoning
    Έκδοση: (1996)
  • Food consumption and disease risk : consumer-pathogen interactions /
    Έκδοση: (2006)
  • Automated microbial identification and quantitation : technologies for the 2000s /
    Έκδοση: (1996)
  • Foodborne pathogens : hazards, risk analysis and control /
    Έκδοση: (2002)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_uf452d1gars47uktm6vms2b2t2