Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Processing and quality of food...
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Processing and quality of foods / High temperature/short time (HTST) processing: guarantee for high quality food with long shelflife.
Άλλοι συγγραφείς:
Zeuthen, P.
Μορφή:
Άγνωστο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London :
Elsevier Applied Science,
1990
Θέματα:
Food industry and trade
Τεκμήρια
Περιγραφή
Πίνακας περιεχομένων
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Quality of fresh and processed foods /
Έκδοση: (2004)
Raw ingredient quality in processed foods : the influence of agricultural principles and practices /
Έκδοση: (2001)
Process engineering in the food industry-2 : convenience foods and quality assurance /
Έκδοση: (1990)
Food safety and food quality /
Έκδοση: (2001)
Food process design and evaluation
ανά: Singh, R. K.
Έκδοση: (1995)
×
Φορτώνει......