Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Engineering and food /
Λεπτομερής προβολή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Engineering and food / Physical properties and process control.
Άλλοι συγγραφείς:
Spiess, W. E. L
,
Schubert, H
Μορφή:
Άγνωστο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London :
Elsevier Applied Science,
c1990
Θέματα:
Food industry and trade
Food technology
Τεκμήρια
Περιγραφή
Πίνακας περιεχομένων
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Food engineering handbook : food engineering fundamentals /
Έκδοση: (2015)
Food engineering handbook : food process engineering /
Έκδοση: (2015)
Process engineering in the food industry-2 : convenience foods and quality assurance /
Έκδοση: (1990)
Engineering properties of foods /
Έκδοση: (1995)
Food engineering operations /
Έκδοση: (1990)
×
Φορτώνει......