Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Food and feed from legumes and...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Food and feed from legumes and oilseeds /
Άλλοι συγγραφείς:
Nwokolo, E.
,
Smartt, J.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London :
Chapman & Hall,
c1996
Θέματα:
Legumes as food
Oilseed products
Legumes
ΟΣΠΡΙΑ
>
ΔΙΑΤΡΟΦΗ
LEGUMES
>
NUTRITION
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Sweeteners and sugar alternatives in food technology/
Έκδοση: (2006)
Small-scale oil extraction from groundnuts and copra /
Έκδοση: (1984)
Sensory and consumer research in food product design and development/
ανά: Moskowitz, Howard R.
Έκδοση: (2006)
Drying and storage of grains and oilseeds /
ανά: Brooker, Donald B.
Έκδοση: (1992)
Whole grains and health /
Έκδοση: (2007)
×
Φορτώνει......