Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Food acceptability /
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Food acceptability /
Άλλοι συγγραφείς:
Thomson, David M. H.
Μορφή:
Βιβλίο
Έκδοση:
London :
Elsevier Applied Science,
c1988
Θέματα:
Food
>
Sensory evaluation
Food
>
Psychological aspects
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Sensory analysis of foods
Έκδοση: (1988)
Sensory science theory and applications in foods /
Έκδοση: (1991)
Laboratory methods for sensory analysis of food /
ανά: Poste, Linda M.
Έκδοση: (1991)
Objective methods in food quality assessment /
Έκδοση: (1987)
Sensory evaluation of food : principles and practices /
ανά: Lawless, Harry T.
Έκδοση: (1999)
×
Φορτώνει......