Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
HACCP :
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
HACCP : : establishing hazard analysis critical control point programs: a workshop manual /
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
National Food Processors Association
Άλλοι συγγραφείς:
Stevenson, Kenneth E.
,
Bernard, Dane T.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Washington, DC. :
The Food Processors Institute,
1995
Θέματα:
Food handling
Food
>
Microbiology
Food contamination
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Hazard analysis critical control point evaluations a guide to identifying hazards and assessing risks associated with food preparation and storage /
ανά: Bryan, Frank L.
Έκδοση: (1992)
Control of foodborne microorganisms/
Έκδοση: (2002)
The HACCP training resource pack : trainer's manual /
ανά: Mortimore, Sara
Έκδοση: (2001)
A practical approach to HACCP : training programme /
ανά: Mortimore, Sara
Έκδοση: (1994)
A simple guide to understanding and applying the Hazard analysis critical control point concept.
Έκδοση: (1997)
×
Φορτώνει......