Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
The science of cookie and crac...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
The science of cookie and cracker production /
Άλλοι συγγραφείς:
Faridi, Hamed
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
New York :
Chapman and Hall,
c1994
Θέματα:
Cookies
Crackers
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Cookie and cracker technology /
ανά: Matz, Samuel A
Έκδοση: (1992)
Παραγωγή μπισκότων ελεύθερων γλουτένης
ανά: Παναγόπουλος, Αργύρης, κ.ά.
Έκδοση: (2017)
Forest products and wood science : an introduction /
ανά: Bowyer, Jim L.
Έκδοση: (2007)
Bakery products : science and technology /
Έκδοση: (2006)
The new production of knowledge : the dynamics of science andresearch in contemporary societies /
Έκδοση: (1994)
×
Φορτώνει......