Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Τεχνολογία τροφίμων ζωϊκής προ...
Λεπτομερής προβολή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Τεχνολογία τροφίμων ζωϊκής προελεύσεως /
Κύριος συγγραφέας:
Γεωργάκης, Σπυρίδων Α., 1932-
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Θεσσαλονίκη :
University Studio Press,
1986
Θέματα:
Food of animal origin
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προέλευσης : εκτός του γάλακτος και των προϊόντων του /
ανά: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α.
Έκδοση: (2000)
Χημεία και τεχνολογία τροφίμων : γενικαί μέθοδοι αναλύσεως /
ανά: Χριστόπουλος, Π
Έκδοση: (1958)
Our animal resources : animals and their economic importance /
ανά: Fitzpatrick, Frederick L.
Έκδοση: (1963)
Χημεία-τεχνολογία και συντήρηση των τροφίμων /
ανά: Μπαλατσούρας, Γιώργος Δημ., 1925-
Έκδοση: (1990)
Toxic constituents of animal foodstuffs /
Έκδοση: (1974)
×
Φορτώνει......