Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Omega-3 fatty acids and health...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Omega-3 fatty acids and health.
Κύριος συγγραφέας:
Nettleton, Joyce A.
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Chapman & Hall
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
New York:
Chapman & Hall,
1995
Θέματα:
Physiology
Health
Diseases
Health administration
Health aid
Health conditions
Disease control
Blood
Medical sciences
Acids
Diabetes
Cancer
Omega-3 fatty acids
>
Physiological effect
Omega-3 fatty acids
>
Health aspects
Omega
>
3 fatty acids
>
Physiological effect
Omega
>
3 fatty acids
>
Health aspects
Omega-3 fatty acids
>
Physiological effect.
Omega-3 fatty acids
>
Health aspects.
Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα
>
Φυσιολογικές απόψεις
Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα
>
Υγιειονολογικές απόψεις
Καρδιά
>
Ασθένειες
Omega-3 fatty acids
>
Physiological aspects
Heart
>
Diseases
Omega-3 fatty acids
Health and Hygiene
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Fatty acids in foods and their health implications /
Έκδοση: (1992)
Παραγωγή μεθυλεστέρων λιπαρών οξέων με ενισχυμένους ετερογενείς καταλύτες
ανά: Θεοδωράκης, Δημήτριος Γ., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Fatty acid and lipid chemistry /
ανά: Gunstone, F. D.
Έκδοση: (1996)
Διερεύνηση της επίδρασης του χρόνου παραμονής στερεών στην αναερόβια υδρόλυση πρωτοβάθμιας ιλύος
ανά: Πολυμέρου, Ελένη, κ.ά.
Έκδοση: (2016)
Μελέτη της βιοτεχνολογικής αξιοποίησης και βιοκαταλυτικής συμπεριφοράς του μικροφύκους Nannochloropsis oceanica
ανά: Σαββίδου, Μαρία-Θεογνωσία Γ.
Έκδοση: (2017)
×
Φορτώνει......