Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Olive oil :
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Olive oil : chemistry and technology.
Άλλοι συγγραφείς:
Boskou, Dimitrios
,
Μπόσκου, Δημήτριος
,
Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
,
Μπόσκος, Δημήτρης Γ
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Champaign, Il :
AOCS,
1996
Θέματα:
Olive oil
Edible oils
Food
Oils and fats
Vegetable oils
Food technology
Food processing
Biochemistry
Biotechnology
Ελαιόλαδο
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Handbook of olive oil : analysis and properties /
Έκδοση: (2000)
Food oils and fats technology, utilization, and nutrition /
ανά: Lawson, Harry W
Έκδοση: (1995)
Fats and oils /
ανά: Stauffer, Clyde E.
Έκδοση: (1996)
Official methods and recommended practices of the American Oil Chemists' Society
Έκδοση: (1994)
Fats and oils : formulating and processing for applications /
ανά: O'Brien, Richard D.
Έκδοση: (2004)
×
Φορτώνει......