Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Olive oil :
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Olive oil : chemistry and technology.

Άλλοι συγγραφείς: Boskou, Dimitrios, Μπόσκου, Δημήτριος, Μπόσκος, Δημήτρης Γ., Μπόσκος, Δημήτρης Γ
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: Champaign, Il : AOCS, 1996
Θέματα:
Olive oil
Edible oils
Food
Oils and fats
Vegetable oils
Food technology
Food processing
Biochemistry
Biotechnology
Ελαιόλαδο
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Handbook of olive oil : analysis and properties /
    Έκδοση: (2000)
  • Food oils and fats technology, utilization, and nutrition /
    ανά: Lawson, Harry W
    Έκδοση: (1995)
  • Fats and oils /
    ανά: Stauffer, Clyde E.
    Έκδοση: (1996)
  • Official methods and recommended practices of the American Oil Chemists' Society
    Έκδοση: (1994)
  • Fats and oils : formulating and processing for applications /
    ανά: O'Brien, Richard D.
    Έκδοση: (2004)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_j4o1jsld982vm1gvmpaquard80