Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Official methods and recommend...
  • Τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Official methods and recommended practices of the American Oil Chemists' Society

Άλλοι συγγραφείς: Mehlenbacher, V. C.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: Champaign, IL. : AOCS Pr., 1994
Έκδοση:4th ed.
Θέματα:
Fats and oils
Food technology > Analyses
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Fat and oil derivatives, Fatty acid methyl esters (FAME), determination of free and total glycerol and mono-, di-, triglyceride contents (reference method) = παράγωγα λιπών και ελαίων-Μεθυλεστέρες λιπαρών οξέων (FAME)-Προσδιορισμός των περιεκτικοτήτων σε ελεύθερη και ολική γλυκερόλη και μονο-, δι-, τριγλυκερίδια (Μέθοδος αναφοράς) /
    Έκδοση: (2003)
  • Developments in oils and fats /
    Έκδοση: (1995)
  • Appropriate industrial technology for oils and fats /
    Έκδοση: (1979)
  • Bailey's industrial oil and fat products /
    Έκδοση: (1996)
  • Olive oil : chemistry and technology.
    Έκδοση: (1996)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_a10c5mobtrffgvld22o4ihdnf4