Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Official methods and recommend...
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Official methods and recommended practices of the American Oil Chemists' Society
Άλλοι συγγραφείς:
Mehlenbacher, V. C.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Champaign, IL. :
AOCS Pr.,
1994
Έκδοση:
4th ed.
Θέματα:
Fats and oils
Food technology
>
Analyses
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Fat and oil derivatives, Fatty acid methyl esters (FAME), determination of free and total glycerol and mono-, di-, triglyceride contents (reference method) = παράγωγα λιπών και ελαίων-Μεθυλεστέρες λιπαρών οξέων (FAME)-Προσδιορισμός των περιεκτικοτήτων σε ελεύθερη και ολική γλυκερόλη και μονο-, δι-, τριγλυκερίδια (Μέθοδος αναφοράς) /
Έκδοση: (2003)
Developments in oils and fats /
Έκδοση: (1995)
Appropriate industrial technology for oils and fats /
Έκδοση: (1979)
Bailey's industrial oil and fat products /
Έκδοση: (1996)
Olive oil : chemistry and technology.
Έκδοση: (1996)
×
Φορτώνει......